Sportivii suceveni s-au remarcat la Cupa României

La finele săptămânii trecute la Bucureşti s-a disputat Cupa României la tir sportiv pentru juniori şi seniori. La competiţie au participat peste 100 de sportivi din ţară, concurându-se în probele de glonţ, puşcă şi pistol.
Printre protagoniştii întrecerilor s-au numărat şi sportivii suceveni, de la CSM Suceava şi CSŞ Rădăuţi.
Diana Şuiu, de la CSŞ Rădăuţi, a ocupat locul întâi în proba de puşcă culcat şi locul al treilea în proba de puşcă trei poziţii (culcat, din genunchi şi în picioare) la categoria juniori II. Pe podiumul de premiere a urcat şi Alexandru Bahan de la CSM Suceava, el clasându-se al doilea în proba de puşcă, trei poziţii, la categoria juniori I. În aceeaşi probă, colegul său de club, Iulian Andriescu s-a situat pe locul III.
Comportări meritorii au avut şi Andreea Rapciuc, de la CSM Suceava şi Camelia Lungu, de la CSŞ Rădăuţi, care s-au situat în primii şase la probele de puşcă la categoria junioare I.
„Se poate spune că a fost un antrenament reuşit pentru Campionatele Naţionale care vor începe în 20 septembrie tot la Bucureşti. Sper să urcăm pe podiumul de premiere şi la această competiţie, cea mai importantă pentru noi în acest an” a declarat profesorul Ştefan Buiucliu.

 
Sursa : http://svnews.ro/
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.