Fetele de la CSM Suceava au ocupat locul II la ştafetă în prima etapă a naţionalelor

În weekend, atleţii din judeţul Suceava au luat startul la prima etapă a Campionatului Naţional de Atletism, ce s-a desfăşurat la Bucureşti. În acest concurs, ştafeta feminină a Clubului Sportiv Municipal Suceava a reuşit să câştige locul II în proba de 100x200x300x400 de metri. Din această echipă suceveană au făcut parte două atlete pregătite de Silviu Casandra, mai exact Georgiana şi Roxana Ghiuţă, dar şi două sportive antrenate de Erzilia Ţâmpău, şi anume Talida Sârghiu şi Antonia Botnariuc. Pe lângă podiumul ocupat cu ştafeta, Roxana Ghiuţă a reuşit să-şi îmbunătăţească recordul personal în proba de 400 metri plat, unde a trecut linia de sosire după un minut, 5 secunde şi 36 de sutimi, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu colega ei Georgiana Ghiuţă, care a terminat a cincea la 400 metri garduri, după un minut, 15 secunde şi 80 de sutimi.

„A fost un concurs bun pentru sportivele noastre şi sper ca la etapa finală să urcăm din nou pe podium şi să luăm aurul, pentru că mai avem timp să ne pregătim pentru acest lucru. Mulţumim Primăriei municipiului Suceava şi Consiliului Local Suceava, instituţii cu sprijinul cărora am reuşit să facem această deplasare”, a explicat antrenorul Silviu Casandra.

Atleţii din judeţ vor lupta pentru medalii la etapa finală a Campionatului Naţional pentru juniori III, ce va avea loc pe 7 şi 8 iulie, tot la Bucureşti. 

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.