Argint si bronz la nationalele de tir sportiv pentru CSM Suceava si CSS Radauti

Sportivii sectiilor de tir sportiv de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Suceava si Clubul Sportiv Scolar (CSS) din Radauti au inceput cu dreptul finalele Campionatului National pentru juniori I si au urcat de doua ori pe podium in concursul pe echipe. Astfel, in concursul feminin, echipa CSS din Radauti, antrenata de Stefan Buiucliu si formata din sportivele Andreea Robciuc, Diana Dragimir si Cornelia Lungu a avut o evolutie destul de buna in proba de pusca glont 60 de focuri culcat si sa ales in final cu titlul de vicecampioana nationala a Romaniei. In aceasta proba, dintre radautence sa evidentiat Diana Dragomir, sportiva care a contribuit decisiv la castigarea acestei medalii de argint prin cel mai mare punctaj din echipa.

In concursul masculin de juniori I, echipa CSM pregatita tot de Stefan Buiucliu si formata din sportivii Iulian Andriescu, Alexandru Baha, Iulian Marcu si rezerva Iulian Bida a reusit sa urce pe a treia treapta a podiumului in proba de 60 de focuri culcat si astfel sa castige medalia de bronz. In acest concurs, din echipa CSMului din Suceava sau evidentia printro evolutie buna Iulian Andriescu si Alexandru Bahan, sportivi ce au avut acelasi punctaj la aceasta proba.

Sursa : www.ziare.com

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.