CSM Suceava câștigă în setul decisiv confruntarea cu Știința Bacău

Echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava a încheiat anul 2013 cu o victorie în fața propriilor spectatori după un meci dramatic cu Știința Bacău. Ca și în meciul din tur, voleibaliștii pregătiți de Victor Pancu au câștigat confruntarea cu Bacăul în setul decisiv, scor pe seturi 3 – 2. Sucevenii au avut un început mai slab de partidă și au pierdut primul set cu 18 – 25, pe fondul unui joc cu multe greșeli la preluare și serviciu. În setul doi, echipa locală a evoluat mult mai bine și s-a impus cu 25 – 12, după ce la un moment dat avea 17 – 5. Jocul bun a continuat și în setul cu numărul trei, câștigat de CSM Suceava cu 25 – 16. Setul al patrulea a fost mult mai echilibrat, iar la 20 – 19 pentru oaspeți, sucevenii au ratat șansa de a egala, după o minge trimisă afară și Bacăul a egalat situația la seturi, 25 – 21. Din fericire, echipa gazdă a fost mai lucidă în setul decisiv, în care s-a impus cu scorul de 15 – 13, contabilizând astfel a șaptea victorie din acest sezon, din 9 partide disputate.

„A fost un meci cu multe greșeli de ambele părți, în care suspansul s-a prelungit până în setul decisiv. Am început meciul cu multe greșeli la preluare și serviciu, iar în setul patru ne-am relaxat prematur și am irosit șansa de a termina meciul la 3 – 1. Din fericire, am reușit să ne impunem în setul decisiv, în fața unei echipe ce a venit la Suceava să câștige. Dacă în acest an ne-am descurcat cu banii, nu știu ce vom face în continuarea campionatului, când riscăm să rămânem și fără câțiva jucători importanți”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

În meciul cu Știința Bacău, pentru gruparea suceveană au evoluat sportivii, Sasu, Giurcă, Huțuleac, Ștefură, Someșan, Petraru, Orășanu, Gontariu, Amariei și Tănasă.

În etapa viitoare, pe 14 decembrie, echipa CSM Suceava va sta, urmând să reia campionatul pe 18 ianuarie, când vor evolua pe terenul celor de la Dacia Buzău. 

Sursa : www.monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.