Victorie în cinci seturi pentru CSM Suceava

CSM Suceava a dispus cu scorul de 3-2 (22, -14, 23, -23, 12), pe teren propriu, de Tomis Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Diviziei A2 de volei masculin. Jocul a fost extrem de echilibrat în primele patru seturi, pentru ca tie-break-ul decisiv să fie dominat şi câştigat de gazde, în ciuda revenirii constănţenilor din final. „Ne-am aşteptat la o replică solidă din partea oaspeţilor, care alcătuiesc o echipă cu o medie de înălţime foarte ridicată. Este un lucru deosebit că am izbutit, cu o formaţie alcătuită din sportivi suceveni, să învingem această veritabilă selecţionată de tineret a celor de la Tomis. Trebuie să avem grijă de tinerii noştri jucători, pentru că au potenţial”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava, în partida cu Tomis Constanța au evoluat: Sasu, Pietraru, Someșan, Huțuleac, Ștefură, Orășanu, Giurcă, Gontariu, Tanasă, Amariei și Aciobăniței

Sursa : www.monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.