Atleții suceveni au cucerit trei medalii la naționalele de master

Floriana Luca Ilie și Gheorghe Berdei, ambii de la CSM Suceava, au cucerit aurul în probele în care au concurat, iar Ion Candrea, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a luat bronzul în cursa de 5.000 de metri.

Atleții cluburilor sucevene s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de Master ce a avut loc la finele săptămânii trecute pe stadionul “Iolanda Balaș Soter” din București.

CSM Suceava a fost reprezentat de mărșăluitorii Florina Luca Ilie și Gheorghe Berdei, care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Florina Luca Ilie, pregătită de Cristina Casandra, a încheiat pe primul loc proba de 5 kilometri marș la categoria peste 40 de ani, iar Gheor­ghe Berdei, antrenat de Silviu Casandra s-a impus în cursa similară masculină, la categoria de vârstă peste 50 de ani. Pentru CSM Dorna Vatra Dornei a punctat Ion Candrea, care a cucerit medalia de bronz la 5.000 de metri. ”Rezultatele pe care le-am obținut nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele, însă sunt încrezător că voi avea parte și de zile mai bune. Mul­țumesc pe această cale clubului CSM Dorna Vatra Dornei pentru susținerea ne­con­diționată pe care mi-o o­feră”, a declarat atletul Ion Can­­drea. 

 

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.